Casa Blu (Stavrochori)

Besloten om de nacht in Stavrochori te verlengen en nu al een rustdag in te plannen. Eerst wassen vervolgens op zoek naar voedsel. Dat was niet eenvoudig daar de plaatselijke mini-market op de eerste plaats lastig te vinden is. Na vele omzwervingen en vragen aan lokale bewoners uiteindelijk gevonden. Winkel is gesloten maar geen probleem de buurvrouw  beschikt over een sleutel en maakt de deur open.
Niet al te veel keuze maar ja dat heb je met een mini market. De weinig bruikbare boodschappen maar mee meegenomen. Prijzen zijn niet bekend, kom later maar terug om te betalen als de eigenaar er is 😀.
Hapje eten dan, nou ja hapje, De plaatselijke taverna kent dit begrip niet je krijgt er van alles bij zodat een eenvoudige salade veranderd in een complete maaltijd. Na de worsteling om dit toch op te eten (wat niet lukte) terug naar Casa Blu. En hoe nu verder. The Cretan Way is zwaarder dan verwacht vooral door het warme weer. Voorlopig tot Selakano en dan verder zien.
’s Avonds nogmaals naar de taverna. Dacht slim te zijn door alleen een starter te bestellen. En jawel hoor weer allerlei mezes erbij en na afloop loukoumades (gefrituurde oliebolletjes) en raki. Nou dit was wel weer genoeg, morgen tijdig op voor de trip naar Monasteraki inclusief Ha kloof.

Casa Blu inside
Abandoned