Grammeno

dag 1

Afscheid van Paleochora vandaag en iets verderop in de richting van Elafonisi getrokken naar camping Grammeno. Tent opgezet op het aangewezen stuk. Fijne camping waar men rekening heeft gehouden met tropische temperaturen daar de tent onder een soort van afdak opgezet kan worden en dan niet in de volle zon staat. Tent staat ongeveer 40m van het zandstrand en op dezelfde afstand een restaurant dus eigenlijk een perfecte plaats
Zoals beloofd ben ik hierna een stuk terug gelopen naar beachbar Azzuro. Belofte maakt schuld! Dakos en een meze gegeten hier.
Terug naar de camping om een duik in dat grote zwembad aan het zandstrand te nemen.
Verder niet veel te doen…. heerlijk wat een rust. Zoals reeds genoemd beschikt ook de camping over een beach bar met restaurant, vegetarische pizza met een Mamos bier erbij, heerlijk.

dag 2

Prima geslapen in mijn eigen huisje vannacht. Ontbijt zelf maken voor de verandering, ook lekker. Nog een nacht op deze mooie camping en dan op naar het eindpunt. Nog een keer terug naar de Azzuro beachbar. Om wat te drinken en een kleine meze van het huis. Terug naar de camping, het is alweer bloedheet en dus ook alweer een duik in de verfrissende zee. Wat een leven.
Ietsje verderop ligt traditional restaurant (zo heten ze hier trouwens allemaal) Houmas. Goeie reviews dus daar gaan we eten. Kip in lemon en aardappelen.
Meteen afgesproken om te gaan ontbijten de volgende dag, want het ligt op de weg naar Elafonissi.

Naturehike CloudUp 2
Meze
Toyota Campcar
Grammeno beach
Pizza + Mamos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *