Paleochora

Dagje rust vandaag, de temperatuur varieert van 33°c tot 38°c afhankelijk van wie je raadpleegt 😀. Het is inderdaad erg warm. Plan is om morgen naar de Grammeno camping te gaan, daar nog een nacht te verblijven en dan deze hike voort te zetten naar het eindpunt Chrisoskalitisa.😢 via Elafounisi beach 🏖️.
Helaas komt het einde van de hike nu in zicht.
Vanmorgen korte trip naar de camping gemaakt en er was nog voldoende plek volgens de dame aan de receptie, mooi. Onderweg stop bij beachbar Azzuro voor de nodige verfrissingen. Kom morgen terug is de belofte die ik waar wil maken want de eigenaar is een ontzettend grappige en toffe peer.
Bij terugkomst in het appartement in Paleochora een verrassing in de koelkast van de eigenaar, galaktompoureko van zijn moeder. Wow dat is lekker.
In de middag eten bij Parasties, pork gegrild en geflambeerd in wijn, heerlijk. Can I offer you a pannacotta of the house? tuurlijk altijd….
In de avond nog even een drankje nemen altijd lekker. “Succes met de E4 topper” wordt er gelezen. Een jonge man uit Nederland die 2 weken geleden in Paleochera is neergestreken en bij Cosmogonia in de bediening werkt. Hij is voorlopig niet van plan weer te vertrekken, groot gelijk. De wereld is soms erg klein.
Paleochera in deze tijd bruist door de vele mensen voornamelijk toeristen. Was hier al eens eerder paar jaar geleden in het vroege voorjaar en vond er toen eigenlijk niet zo veel aan, nu wel …. leuke stad. Nog even mijn metgezellen uit Apeldoorn opgezocht en de laatste stand van zaken doorgenomen, uiteindelijk afscheid genomen….jammer leuke mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *