Room 25-Chania airport

Laatste nacht in Room 25 doorgebracht. De bedoeling vandaag is om te voet naar Chania airport te gaan als
De kat de laatste vis te eten gegeven maar was te veel voor haar net zoals de pizza van gisteravond teveel was voor mij.
Argiris heeft aangeboden om wat langer in room 25 te blijven zodat ik wat later kan vertrekken naar Chania airport daar de vlucht laat op de dag is en de afstand naar het vliegveld niet zo heel ver is (ca.14 km). Echter na het checken van het weerbericht besloten om toch maar op tijd te vertrekken want het wordt wéér heet vandaag.
Eerste stuk naar Chania airport gaat langs een drukke weg met geen voetpad en veel vrachtverkeer en is helaas niet te vermijden, na 4 km gelukkig van deze drukke weg af en meer in mijn gewenste habitat verder kunnen lopen met minder tot bijna geen verkeer.
Mooie rustige route vanaf hier met zelfs enkele dirtroads tot Pazinos.
Vlak voor het einde pauze en eten, lasagna met kip en de laatste Alfa’s op Kreta. Het laatste stuk vanaf hier is nog 3 km langs een drukke weg die rechtstreeks naar de vertrekhal van Chania airport leidt.
Chania airport is een relaxed vliegveld. Geen lange rijen met wachtende mensen of moeilijke douane controles, the Cretan Way!
Vliegtuig iets te laat vertrokken moest wachten op toestemming, 10 minuten langer in Kreta is geen straf ook al moet je wachten.
Voorspoedige vlucht naar Düsseldorf en 5 minuten eerder geland dan voorzien.

Souda bay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *