Selakano

Rustdag in Selakano vandaag.
Na alweer een uitgebreid ontbijt op pad om de omgeving van Selakano nog eens te verkennen  Ben er al eens eerder geweest, dit is een paradijs voor de wandelaar want er liggen hier vele routes om rond te dwalen in Selakano forest met uitzicht op de Dikti mountains.
De Neraidogoula cave  oftewel de grot der elfen hier in de buurt is beslist de moeite waard om te bezoeken.
Nu zag ik dat er op de kaart een camp teken is ingevoegd pal naast het E4 pad en was benieuwd wat dat moet voorstellen daar In de documentatie die ik bezit nergens melding wordt gemaakt van een camping  of dat camping allowed is! Dat vraagt om opheldering en dus op verkenning.
Op het pad er naartoe staat een herderin “geparkeerd” met haar kudde schapen tussen twee hekken. Om de kudde niet te verstoren maar omgedraaid en andere weg gezocht.
Lunchpauze bij een kerkje met vers water uit de bergen, dus uitstekend geschikt om hier te pauzeren en wat te koken. Hierna verder op zoek naar de “camping”. Bleek een tamelijk groot huis te zijn wat er verlaten maar wel intact uitzag. Norman Bates motel? Even rond gekeken maar niemand aangetroffen.
Terug bij Pezoulia weer een veel te grote maaltijd genuttigd. Moussaka met van alles erop en eraan.